Αναρωτιόμαστε αν όλοι αυτοί οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» έχουν κάτι να πουν για αυτές τις φωτογραφίες

Εκτός αν  από τον «θρησκευτικό ρατσισμό»,  όπως τον αποκαλούν, προστατεύεται κάθε θρησκεία, εκτός από την ορθόδοξη εκκλησία. 
Άραγε πως θα αντιδρούσαν οι μουσουλμάνοι «συμπολίτες» μας αν μια τέτοια σκηνή αφορούσε πχ Ιμάμη ή Μουφτή ;

Αναρωτιόμαστε ακόμη, πως γίνεται «γονείς», να βάζουν το παιδί τους να βλέπει τα όργια που γίνονται κατά την  παρέλαση των κίναιδων :

 ένα από τα «θεάματα» που βλέπει το κοριτσάκι της φωτογραφίας, τον μαύρο να προκαλεί με σεξουαλικούς υπαινιγμούς:

δείτε ένα ακόμη παιδάκι:

Όπως πάντα όμως, υπάρχουν και οι ηθικοί αυτουργοί:

ο Μπουτάρης καμαρώνει για την «επιτυχία» του.

Για να επιβληθούν τα σχέδια της παγκόσμιας διακυβέρνησης, πρέπει προηγουμένως οι κοινωνίες να πάψουν να αποτελούνται από συμπαγείς εθνοτικές-θρησκευτικές ομάδες και να μετατραπούν σε έναν εθνοφυλετικό και πολυπολιτισμικό αχταρμά, χωρίς αρχές, αξίες και ιδανικά. Πρωτοστάτες στην προσπάθεια, η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ. Καμαρώστε τους:

https://www.youtube.com/watch?v=fci0jvwXJzc

και για να θυμίσουμε και λίγο την νομοθεσία γιατί φαίνεται να την εφαρμόζουν επιλεκτικά οι αρμόδιοι:

Αρθ. 353. – Πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

1. Όποιος δημόσια επιχειρεί ακόλαστη πράξη και προκαλεί μ’ αυτήν σκάνδαλο τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών. 
2. Όποιος εν γνώσει προσβάλλει βάναυσα την αιδώ άλλου με ακόλαστη πράξη που ενεργείται ενώπιόν του τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι έξι μηνών ή με χρηματική ποινή.

Ενημέρωση 21/6/2014, ώρα 11 πμ
Η Θεσσαλονίκη ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ: Φωτορεπορτάζ-βίντεο από την εκδήλωση στον Άγιο Δημήτριο ΕΝΑΝΤΙΑ στο gay pride.

Φωτορεπορτάζ:

Πραγματοποιήθηκε τὴν Παρασκευὴ 20 Ἰουνίου ἡ προγραμματισμένη σύναξη διαμαρτυρίας στὸν προαύλιο χῶρο τοῦ ναοῦ τοῦ Ἁγίου Δημητρίου στὴν Θεσσαλονίκη. Στὸ κάλεσμα ὀρθοδόξων καὶ πατριωτικῶν συλλόγων τῆς συμπρωτεύουσας ἀνταποκρίθηκε πλῆθος πιστοῦ λαοῦ ποὺ συναθροίστηκε εἰρηνικὰ γιὰ νὰ ἐκφράσει τὴν ἀντίθεσή του στὴν ἠθικὴ ἔκπτωση καὶ τὴν πνευματικὴ μόλυνση τῆς πόλης ἀπὸ τὶς ἐκδηλώσεις ὁμοφυλοφιλικῆς ὑπερηφάνειας.

Ἀρχικὰ, τὸν λόγο ἔλαβε ὁ πρόεδρος τοῦ συλλόγου πολυτέκνων Θεσσαλονίκης «Ἅγιοι Πάντες» κ. Θεοτοκάτος Ἐρωτόκριτος, ὁ ὁποῖος τόνισε τὸ μέγεθος τοῦ πολέμου ποὺ δέχεται σήμερα ἡ ἑλληνικὴ καὶ ὀρθόδοξη οἰκογένεια, ἔκφανση τοῦ ὁποίου ἀποτελεῖ ἡ προπαγάνδα καὶ ὑπερπροβολὴ τῶν ἐκδηλώσεων ὁμοφυλοφιλίας ἐνῶ ἐπεσήμανε τὴν πνευματικὴ εὐθύνη ὅλου το ἑλληνικοῦ λαοῦ γιὰ τὴν σημερινὴ κατάσταση σήψης στὴν ὁποία ἔχει περιέλθει ὁ τόπος. 

Ἀκολούθως, μίλησε ὁ ἐκπρόσωπος τῶν Ὀρθοδόξων Πολιτῶν Θεσσαλονίκης κ. Καρακατσάνης Πολύκαρπος, ποὺ ἐν συντομία ἀναφέρθηκε στὶς ἐκδηλώσεις ὁμοφυλοφιλικῆς ὑπερηφάνειας ὡς ἀπότοκο καὶ ἐκδήλωση τῆς γενικότερης πνευματικῆς κρίσης ποὺ βιώνουμε σήμερα καὶ τόνισε πὼς ὡς χριστιανοὶ ὀφείλουμε νὰ ἐπιδεικνύουμε ἀγάπη στὸ πρόσωπο τοῦ ὁμοφυλόφιλου ἀλλὰ νὰ καταδικάζουμε μὲ παρρησία τὸ πάθος τῆς ὁμοφυλοφιλίας. 

 
https://www.youtube.com/watch?v=GkW22rEEgFc

Στὴν συνέχεια στὸ βῆμα ἀνέβηκε ἡ κ. Στεφανίδου Δέσποινα, ἡ ὁποία ὡς πολύτεκνη μητέρα πέντε παιδιῶν ἐξέφρασε τὶς ἔντονες ἀνησυχίες της γιὰ φαινόμενα τῶν καιρῶν μας, ὅπως τὸ gay pride, ποὺ τορπιλίζουν τὸν ἱερὸ θεσμὸ τῆς οἰκογένειας καὶ κάλεσε τούς πιστοὺς καί μη σὲ καθολικὴ μετάνοια, ὥστε νὰ εἶναι ἡ τελευταία φορὰ ποὺ διοργανώνεται ἐκδήλωση διαμαρτυρίας.

 
https://www.youtube.com/watch?v=vd9rox3d-fQ

Τέλος, τὸν λόγο πῆρε ὁ π. Ἀρσένιος Βλιαγκόφτης, ὁ ὁποῖος ὡς κεντρικός ὁμιλητῆς τς ἐκδήλωσης διαμαρτυρίας ἔκανε ἀναλυτικὴ ἀναφορὰ σὲ συγκεκριμένα γεγονότα τῶν τελευταίων χρόνων ποὺ μαρτυροῦν τὴν προπαγάνδα ὑπὲρ τῆς ὁμοφυλοφιλίας καθὼς καὶ στὶς μεθόδους ποὺ χρησιμοποιεῖ ἡ Νέα Τάξη γιὰ τὴν ἐπιβολῆς ὡς φυσιολογικῆς καὶ κοινωνικὰ ἀποδεκτῆς τς ὁμοφυλοφιλικῆς συμπεριφορᾶς ποὺ καταδικάζεται ὡς ἕνα ἀπὸ τὰ πιὸ βαριὰ πάθη ἀπὸ τὴν Ἁγία Γραφὴ καὶ τοὺς Πατέρες τῆς Ἐκκλησίας.

Διαβάστε και:

Λυκούργου Νάνη ιατρού
Ναι κε Μπουτάρη! Είμαστε κολλημένοι, δίκην οστρέου μάλιστα, πάνω στον ασάλευτο και αιώνιο βράχο της ορθόδοξης χριστιανικής διδαχής και του ορθόδοξου χριστιανικού ήθους που νοηματοδοτεί τον ανθρώπινο βίο, καταξιώνει, εξευγενίζει, ανυψώνει και ολοκληρώνει το ανθρώπινο πρόσωπο σε αντίθεση με τη βδελυκτή ομοφυλοφιλία που το αποϊεροποιεί, το ευτελίζει, το υποβαθμίζει βάναυσα, το αλλοτριώνει.
Και ακόμη χειρότερη απ την ομοφυλοφιλία, αυτή καθ’ εαυτή, είναι η ξετσίπωτη και προκλητικότατη διαφήμισή της την οποία, δυστυχώς «αβαντάρουν» παντελώς άκριτα και ανεύθυνα και κάποιοι δημοτικοί άρχοντες όπως για παράδειγμα   (η συνέχεια εδώ)

Ενημέρωση Πέμπτη 19/6/2014, ώρα 9πμ

Πάνω από 2500 Θεσσαλονικείς συμμετείχαν χθες βράδυ στην αγρυπνία (1η σύναξη διαμαρτυρίας) ενάντια στο gay pride

Με κατανυκτική αγρυπνία (9μμ – 1:30 πμ), πάνω από 2500 Θεσσαλονικείς -στην πλειοψηφία τους νέοι-ες, κατέκλυσαν έναν από τους μεγαλύτερους ναούς, αυτόν της Αχειροποίητου και
δήλωσαν την αντίθεσή τους στο gay pride. 

Αυτό είναι το δεξιό κλίτος του ναού. Κατάμεστο και αυτό.

Μεγάλη έκπληξη και χαρά σε όλους προκάλεσε η απρόοπτη εμφάνιση του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.Άνθιμου ο οποίος συμπροσευχήθηκε για 1 περίπου ώρα και μίλησε για το θέμα. 

Το αριστερό κλίτος του ναού. Επίσης κατάμεστο.
Στο τέλος της αγρυπνίας, μίλησε και ο πατήρ Θεόδωρος Ζήσης. Είπε ότι τα Ορθόδοξα σωματεία ενώθηκαν με μια ξεχωριστή σύμπνοια για να δηλώσουν ότι η πόλη ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ. Τόνισε ότι ακόμη και τα χειρότερα αμαρτήματα όπως η μοιχεία και η πορνεία είναι αμαρτήματα σύμφωνα με την ανθρώπινη φύση, σε αντίθεση με την ομοφυλοφιλία που αποτελεί μεγάλη διαστροφή. Αναφέρθηκε στην προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας ακόμη και στα Δημοτικά σχολεία. Επαίνεσε τις χώρες που αντέδρασαν και δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση των gay pride, όπως Σερβία, Γεωργία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ρωσία, την στάση του Προέδρου της Ρωσίας κ. Πούτιν και την Ιερά Σύνοδο της Κύπρου που επίσης τοποθετήθηκε-αντέδρασε ξεκάθαρα στο θέμα. (Ακούστε την ομιλία του πατρός Θεοδώρου εδώ)

Οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο Παρασκευή, στις 8μμ, στο προαύλιο του Αγίου Δημητρίου, στην εκδήλωση όπου αναμένεται να παραβρεθούν για να εκφράσουν την διαμαρτυρία- αντίστασή τους ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Θεσσαλονικέων.

  • Περισσότερες φωτογραφίες εδώ
  • Διαβάστε μια ακόμη περιγραφή του τι έγινε στην αγρυπνία, εδώ  
Δείτε την ομιλία του π.Θεοδώρου Ζήση :

https://www.youtube.com/watch?v=k6xNMYN3jNM

(ειλικρινά καταπληκτική η ομιλία, έξω από τα δόντια. Δεν διστάζει να μιλήσει τη γλώσσα της αλήθειας, αλλά και να κατηγορήσει το Άγιο Όρος που υποδέχθηκε πριν 1 βδομάδα με χαμόγελα τον κ.Μπουτάρη αλλά και την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος που μέχρι σήμερα δεν εξέδωσε ακόμη ανακοίνωση καταδίκης της ομοφυλοφιλίας και των gay pride)

Ενημέρωση Τρίτη 17/6/2014, ώρα 9πμ
Και η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης ΣΤΗΡΙΖΕΙ τις Συνάξεις διαμαρτυρίας για το gay pride

Με χαρά πληροφορηθήκαμε τόσο από την ιστοσελίδα (δείτε εδώ) όσο και από πιστούς που εκκλησιάστηκαν σε ναούς της μητρόπολης Θεσσαλονίκη, ότι ανακοινώθηκε στο εκκλησίασμα ενημέρωση για το θέμα, που περιελάμβανε και κάλεσμα στήριξης των Συνάξεων διαμαρτυρίας ενάντια στην παρέλαση των ομοφυλοφίλων.Δείτε :

Παραθέτουμε το απόσπασμα (οι επισημάνσεις δικές μας):
«Ἐπίσης, σᾶς πληροφορῶ ὅτι Σωματεῖα τῆς Θεσσαλονίκης, ἄνδρες καὶ γυναῖκες μὲ ἐπεσκέφθησαν στὴν Ἱερὰ Μητρόπολη καὶ μοῦ παρέδωσαν φάκελο 19.500 ὑπογραφῶν, ἐγκεκριμένων, διὰ τῶν ὁποίων διαμαρτύρονται ἔντονα καὶ δυναμικὰ κατὰ τῆς παρουσίας καὶ τῆς προβολῆς τῶν ὁμοφυλοφίλων στὴν πόλη μας, στὴ Θεσσαλονίκη. Τοὺς δικαιολογῶ ἀπόλυτα καὶ συμφωνῶ μὲ τὶς ἀπόψεις τους. Γιὰ τὸν σκοπὸ αὐτὸ μάλιστα, πραγματοποιοῦν ἀνάλογη Ἐκδήλωση μὲ σχετικὲς ὁμιλίες, στὸ προαύλιο τοῦ πολιούχου μας ἁγίου Δημητρίου, τὴν ἐρχομένη Παρασκευὴ 20 Ἰουνίου στὶς 8 τὸ βράδυ, στὴν ὁποία καλεῖσθε νὰ μετάσχετε ὅλοι.«:

Συγχαίρουμε τον μητροπολίτη για την στάση του και έχοντας και επίσημα την ευλογία του, καλούμαστε όλοι να συμμετέχουμε. Όπως φαίνεται, με την βοήθεια του Θεού, φέτος οι αντιδράσεις θα είναι μαζικότατες.

Ενημέρωση (Κυριακή 15/6/2014, ώρα 11 πμ):

ΑΙΣΧΟΣ: Το Youtube ΚΑΤΕΒΑΣΕ το βίντεο -ΚΑΛΕΣΜΑ για την Σύναξη Διαμαρτυρίας ενάντια στο Gay pride Θεσσαλονίκης 

ΑΥΤΗ είναι η ελευθερία του λόγου στην «πολιτισμένη Δύση»:

Δεν μπορείς πλέον ούτε καν να ανακοινώσεις Σύναξη διαμαρτυρίας ενάντια στον εκφυλισμό. Το βίντεο κατέβηκε απ΄οτο Youtube σε λιγότερο από 24 ώρες. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ της Νέας Τάξης είναι εδώ.  

Δίνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ 
την απάντησή μας ενάντια στα σχέδιά τους.
το ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΛΕΣΜΑ που ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ:

Πριν λίγο το βίντεο ανέβηκε στο DailyMotion, δείτε το και παρακαλούμε διαδώστε το:

Νέα ενημέρωση (Κυριακή 15/6/2014, ώρα 7μμ):
Το Youtube ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ. Ελεύθερο ξανά το βίντεο-Κάλεσμα για τις Συνάξεις διαμαρτυρίας στο gay pride Θεσσαλονίκης

Τελικά με τις άμεσες αντιδράσεις, διαμαρτυρίες και την δημοσιοποίηση της αυθαίρετης ενέργειας, η youtube αναγκάστηκε να επαναφέρει το βίντεο, το οποίο εμφανίζεται πλέον κανονικά. Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε όλους όσους ανέδειξαν το θέμα. Συνεχίζουμε αγωνιστικά και δίνουμε ΜΑΖΙΚΑ το παρόν στις συνάξεις διαμαρτυρίας.

ΣΧΟΛΙΟ Ιστολογίου Αντιπαρακμή:

Φυσικά στηρίζουμε τις εκδηλώσεις. ΔΕΝ πρέπει να αφήσουμε στην πόλη μας να επιβληθεί η ανηθικότητα, η ανοησία, η πρόκληση, η παρακμή.

Για λίγες ημέρες δεν θα προβληθεί άλλη ανάρτηση για να προβάλλεται η παρούσα στα blogroll. Καλούμε τους πάντες να παραστούν. 

Πρέπει οι συγκεντρωμένοι να είναι πολλές χιλιάδες, πολλαπλάσιοι από τον ξενόφερτο συρφετό του «gay pride».

Ακολουθεί το κάλεσμα των διοργανωτών:

Ἐκδηλώσεις διαμαρτυρίας:
Α. Ἀγρυπνία μὲ σχετικὴ ὁμιλία στὸν Ἱερὸ Ναὸ Παναγίας Ἀχειροποιήτου τὴν  
Τετάρτη 18 Ἰουνίου καὶ ὧρες 21:00-1:00
Β. Ἀνοιχτή συγκέντρωση στὸν  προαύλιο χῶρο τοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ Ἁγίου Δημητρίου τὴν

Παρασκευὴ 20 Ἰουνίου καὶ ὥρα 20:00

Συνδιοργανωτές:

Ἀδελφότης «Χριστιανικὴ Ἐλπὶς»
Γ.Ε.Χ.A (Γονέων Ἕνωση Χριστιανικὴ Ἀγωγὴ)
Ἑνωμένη Ρωμηοσύνη
Ἐταιρία Ὀρθόδοξων Σπουδῶν
Ἱεραποστολικὸς Σύνδεσμος «Ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλὸς»
Κεντρικὸς σύλλογος πολυτέκνων «Ἅγιοι Πάντες»
Ὅμιλος φίλων Ἁγίου Ὅρους «Ἅγιος Ἀθανάσιος ὁ Ἀθωνίτης»
Ὀρθόδοξη ἀδελφότητα «Ἀγάπη Χριστοῦ»
Ὀρθόδοξη ἀδελφότητα «Ὁσία Ξένη»
Ὀρθόδοξη χριστιανικὴ ἀδελφότητα «Ἀπολύτρωσις»
«Παρακαταθήκη»
ΠΑ.ΣΥ.ΒΑ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βορειοηπειρωτικοῦ Ἀγώνα)
Πολιτιστικὸς σύλλογος «Ἐθνεγερσία»
Πρωτοβουλία γονέων Βορείου Ἑλλάδος
Πρωτοβουλία πολιτῶν γιὰ τὴν Πνευματικὴ Ἐλευθερία
Σύλλογος Ἁγίων Κυρίλλου καὶ Μεθοδίου
Σύλλογος «Παναγιόφιλοι»
Σύλλογος Ὀρθοδόξου Ἱεραποστολικῆς Δράσεως «Ὁ Μέγας Βασίλειος»
Σ.Φ.Ε.Β.Α. (Συντονιστικὴ Φοιτητικὴ Ἕνωση Βορειοηπειρωτικοῦ Ἀγώνα)
Τομέας Ἐπιστημόνων «Μεγάλου Βασιλείου»
Φιλάνθρωπικο σωματεῖο «Μέριμνα τῶν πτωχῶν»
Χριστιανικὸς Ὀρθόδοξος Φιλανθρωπικὸς Σύλλογος Φίλων Ι. Ἡσυχαστηρίου Παντοκράτορος Μελισσοχωρίου «Ἅγιος Γρηγόριος Παλαμᾶς»
Ὑποστηρικτὲς ἐπικοινωνίας
Ἀηδόνι (ahdoni.blogpsot.gr)
Ἀκτίνες (aktines.blogpsot.gr)
Θρησκευτικὰ (thriskeftika.blogspot.gr)
Ι.Μ Παντοκράτορος (impantokratoros.gr)
Ι.Ν Ἁγίου Δημητρίου Κουβαρά (agiodimitrioskouvaras.blogspot.gr)
Κατάνυξις (katanixis.blogspot.gr)
Καιόμενη Βάτος (kaiomenivatos.blogspot.gr)
Ὄρθρος (orthros.eu)
Ὅσιος Φιλόθεος Ζερβάκος (osiosfilotheoszervakos.blogspot.gr)
Ρωμαίικο Ὁδοιπορικὸ (orthodoxia-ellhnismos.gr)
Τράπεζα Ἰδεῶν (tideon.org)
Χριστοΰφαντος (hristoifantos.blogpost.gr)

Νεότερη Ενημέρωση:Δείτε βίντεο από τις αντιδράσεις στην Κύπρο, (έχουν προστεθεί στο τέλος της ανάρτησης). Πιστοί έσπασαν 4 φορές τον κλοιό των ΜΑΤ. Την ίδια χρονική στιγμή, επίσκοπος, μαζί με μοναχούς-μοναχές και πιστούς πήγε στη Βουλή και παρέδωσε 5.000 υπογραφές διαμαρτυρίας:

http://antiparakmi.blogspot.com/2014/05/cyprus-gay-pride-31-2014-1500.html 

Νεότερη Ενημέρωση:
Διαβάστε το ΚΑΛΕΣΜΑ της Συντονιστικής Επιτροπής προς τους νέους για την συμμετοχή τους στις συνάξεις διαμαρτυρίας εδώ.

Advertisements